Make your own free website on Tripod.com

Copyright 2000 - 2001 Zelfstudie.be
Alle rechten voorbehouden
Disclaimer

Inhoud

Met inhoud bedoelen we: oefeningen, cursussen, nota's, afbeeldingen, freeware, shareware, links, ....
Alle inhoud is gratis en open voor iedereen. Je hoeft dus ook geen inhoud in te sturen alvorens je iets kan downloaden. Er is geen wachtwoord nodig (enkel voor het gedeelte downloads heb je een wachtwoord nodig. Je kan dit bekomen door een mail te sturen naar de webmaster.
Hier lees je meer over de auteursrechten en de aansprakelijkheid. Je komt ook te weten hoe je best iets uploadt of downloadt. Lees deze pagina zeker, vermits elk gebruik van Zelfstudie.be veronderstelt dat je onze gebruiksvoorwaarden kent en ermee akkoord gaat.

Auteursrechten

Het gebruik van de inhoud valt onder de voorwaarden die de auteur zelf stelt. In alle gevallen blijft de auteur alle rechten behouden. Kopiëren van inhoud naar andere websites is enkel toegestaan met behoud van de bronvermelding (Zelfstudie.be + auteur).
Wijzigingen (aanvullen of schrappen van stukken tekst of code) aanbrengen mag, maar dan verwachten we wel dat je de gewijzigde versie ook weer gratis aan Zelfstudie.be aanbiedt. Logisch toch?
Het is nadrukkelijk verboden inhoud van Zelfstudie.be, geheel of gedeeltelijk te verkopen of voor commerciële doeleinden te gebruiken.

We streven er steeds naar auteursrechten en bronvermeldingen op een correcte manier na te leven. Mochten bepaalde auteurs, firma's, ... menen dat dit niet het geval is, dienen ze dit te melden. De situatie wordt dan onmiddellijk rechtgezet.

Aansprakelijkheid

Hoewel Zelfstudie.be ernaar streeft om op deze website betrouwbare en actuele informatie te verschaffen, kunnen we niet garanderen dat de inhoud juist is op het moment waarop die wordt ontvangen of in de context waarin die wordt gebruikt. KlasCement kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik van de inhoud, noch voor schade (in welke vorm dan ook), direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van deze site.

We streven er steeds naar auteursrechten en bronvermeldingen op een correcte manier na te leven. Mochten bepaalde auteurs, firma's, ... menen dat dit niet het geval is, dienen ze dit te melden. De situatie wordt dan onmiddellijk rechtgezet.Voor vragen en/of opmerkingen kan u contact opnemen.